Łukasz Talik
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2012 (polski dubbing)
7.8
Jake i piraci z Nibylandii
Jake and the Never Land Pirates
2011 (polski dubbing)
7.9
Totalna Porażka w Trasie
Total Drama World Tour
2010 Chris McLean (polski dubbing)
3.6 2010 Czarny Pasiak / Biały Pasiak (polski dubbing)
6.9
Słoneczna Sonny
Sonny with a Chance
2009 Nico (polski dubbing)
6.9
Ja w kapeli
I'm in the Band
2009 (polski dubbing)
7.1
Plan Totalnej Porażki
Total Drama Action
2009 Chris McClean (polski dubbing)
7.0 2008 (polski dubbing)
7.1
Nie ma to jak statek
Suite Life on Deck, The
2008 Marcus Little (polski dubbing)
7.4
Wyspa Totalnej Porażki
Total Drama Island
2007 Chris MacClean (polski dubbing)
8.4
Tropiciele zagadek
Busytown Mysteries (Hurray for Huckle!)
2007 Pracownik poczty / Benek / Patryk / Kierowca / Charlie (polski dubbin
5.4 2006 (gościnnie)
6.9 2004 Biegający chłopak (gościnnie)
5.2 2003 Sprzedawca w sklepie sportowym (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Łukasz Talik filmy Łukasz Talik najlepsze filmy Łukasz Talik zdjęcia Łukasz Talik galeria Łukasz Talik biografia Łukasz Talik nominacje Łukasz Talik nagrody i wyróżnienia Łukasz Talik filmografia Łukasz Talik aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.