C.S. Lee
Data urodzenia: 1971-12-30
Miejsce urodzenia: Dzondzu, Korea Południowa
Stan cywilny: żona Lara Cho

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Vince Masuka
5.4 2009 Vince Masuka
5.8
Nienarodzony
Unborn, The
2009 Vince Masuka
7.8 2007 Harry Tang (gościnnie)
8.3 2006 Vince Masuka
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Vince Masuka
7.5 2002 Zastępca szeryfa Bell (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Vince Masuka
8.0
Ed
2000 Vince Masuka
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Dr Ba (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

C.S. Lee filmy C.S. Lee najlepsze filmy C.S. Lee zdjęcia C.S. Lee galeria C.S. Lee biografia C.S. Lee nominacje C.S. Lee nagrody i wyróżnienia C.S. Lee filmografia C.S. Lee aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.