James Gleason
Data urodzenia: 1882-05-23
Miejsce urodzenia: 1959-04-12
Stan cywilny: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2002 Ojciec O'Mear (gościnnie)
7.6
Plaże Malibu
Malibu Shores
1996 Dyrektor Bingham (gościnnie)
7.1 1994 Dr Multi (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Phil Palmer (gościnnie)
7.1
Przygoda na Dzikim Zachodzie
Adventures of Brisco County Jr., The
1993 Marvin Lee(gościnnie)
7.5 1993 Pan Novak (gościnnie)
6.8 1993 Ed (1998) (gościnnie)
8.7 1991 Ojciec McCauley (gościnnie)
8.0
Życie jak sen
Dream On
1990 O'Malley (gościnnie)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Jake Maxwell (gościnnie)
7.9
Młodzi jeźdźcy
Young Riders, The
1989 (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Roger (gościnnie)
5.7 1987 Jimmy McQuinn (1990-1991)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Dr Appollinaire (gościnnie)
7.5
Największy kochanek świata
World's Greatest Lover, The
1977 Sprzedawca mieszkań
6.0 1957 Pete (gościnnie)
7.4 1956 Orval Jones
5.6 1956 Dolph Grimes (gościnnie)
9.8 1955 Pop Keith (1956) (gościnnie)
8.3
Alfred Hitchcock Przedstawia
Alfred Hitchcock Presents
1955 Pan Jorgy (gościnnie)
6.0 1955 Charles Hartford Simpson (gościnnie)
5.8 1954 Ojciec McCorkle (gościnnie)
5.5 1952 (gościnnie)
10.0 1952 (gościnnie)
8.0
Zobaczę Cię we śnie
I'll See You in My Dreams
1951 Fred Thompson
0.0 1930 Gustave Corton

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

James Gleason filmy James Gleason najlepsze filmy James Gleason zdjęcia James Gleason galeria James Gleason biografia James Gleason nominacje James Gleason nagrody i wyróżnienia James Gleason filmografia James Gleason aktor James Gleason scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.