Harry Strang
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1958 Kierowca (gościnnie)
10.0 1957 (gościnnie)
7.0 1957 Pete Hampton (gościnnie)
7.5 1957 Ubrany mężczyzna (gościnnie)
10.0 1955 Wujek Luke (gościnnie)
10.0 1955 (gościnnie)
9.8 1955 Bagażowy (1956) (gościnnie)
8.6
Przygody Rin Tin Tina
Adventures of Rin Tin Tin, The
1954 (gościnnie)
6.5 1952 (gościnnie)
10.0 1951 (gościnnie)
10.0 1951 Ed (gościnnie)
6.5 1951 Wujek Jasper Riley (gościnnie)
6.0 1944 Mechanik policji (niewymieniony w czołówce)
7.9
Przeminęło z wiatrem
Gone with the Wind
1939 Pomocnik Toma(niewymieniony w czołówce)
0.0 1933 Detainee

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Harry Strang filmy Harry Strang najlepsze filmy Harry Strang zdjęcia Harry Strang galeria Harry Strang biografia Harry Strang nominacje Harry Strang nagrody i wyróżnienia Harry Strang filmografia Harry Strang aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.