Helmut Griem
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2002 Maximilian Fox
4.0 1999 (gościnnie)
8.0 1998 Karl Axer (gościnnie)
8.1
Karol Wielki
Charlemagne, le prince à cheval
1993 Widukind
8.0
Piotr Wielki
Peter the Great
1986 Aleksander Menszikow
7.2
Nieznajoma z Sans - Souci
Passante du Sans-Souci, La
1982 Michel Wiener
8.5 1980 Sarug
7.2 1979 Alois (gościnnie)
6.4
Pustynia Tatarów
Deserto dei Tartari, Il
1976 Simeon
8.0
Kabaret
Cabaret
1972 Maximilian von Heune
7.5
Zmierzch bogów
Caduta degli dei, La
1969 Aschenbach

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Helmut Griem filmy Helmut Griem najlepsze filmy Helmut Griem zdjęcia Helmut Griem galeria Helmut Griem biografia Helmut Griem nominacje Helmut Griem nagrody i wyróżnienia Helmut Griem filmografia Helmut Griem aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.