Tony Lo Bianco
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2011 Jack Licavoli
0.0 2010 Manny
6.5
Pod presją
Juror, The
1996 Louie Boffano
7.0
Córka Maharadży
Maharaja's Daughter, The
1994 Vito Capece
0.0 1991 Arturo Taft
8.3
Rzymianka
Romana, La
1988 Astarita
8.9 1985 Detektyw Bing Bingham
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 (1985) (gościnnie)
6.6
Gorący towar
City Heat
1984 Leon Coll
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Phil Mannix (gościnnie)
6.4 1983 (gościnnie)
7.8 1982 Brat Nicholas
8.1
Jezus z Nazaretu
Jesus of Nazareth
1977 Kwintyliusz
6.2
Korzenie mafii
Alle origini della mafia
1976 Nino Sciallacca
7.9 1973 Gliniarz(niewymieniony w czołówce)
8.5 1973
10.0 1972 Joe Lakka (gościnnie)
7.4
Francuski łącznik
French Connection, The
1971 Sal Boca
5.0 1968 Nick Capello Turner
8.3 1967 (gościnnie)
7.0 1966 Joey (gościnnie)
7.8 1951 Dr Joe Corelli

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tony Lo Bianco filmy Tony Lo Bianco najlepsze filmy Tony Lo Bianco zdjęcia Tony Lo Bianco galeria Tony Lo Bianco biografia Tony Lo Bianco nominacje Tony Lo Bianco nagrody i wyróżnienia Tony Lo Bianco filmografia Tony Lo Bianco aktor Tony Lo Bianco reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.