Katherine Vélez
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2009 Isabel Cristina
0.0 1999 Rosario 'Charito' Mendez
0.0 1999 Ángela Suarez
10.0 1997 Yolanda de Cabrales
0.0 1996
7.0 1995

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Katherine Vélez filmy Katherine Vélez najlepsze filmy Katherine Vélez zdjęcia Katherine Vélez galeria Katherine Vélez biografia Katherine Vélez nominacje Katherine Vélez nagrody i wyróżnienia Katherine Vélez filmografia Katherine Vélez aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.