Robinson Díaz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 2008 El Cabo
0.0 2004 Tomás Manrique
0.0 2002 Gilberto "Mago Kandu"
9.0 2002 Mateo Echeverry
0.0 1999 Juan Pablo Duque
0.0 1996 Diego
7.0 1995 Carlos Santos

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robinson Díaz filmy Robinson Díaz najlepsze filmy Robinson Díaz zdjęcia Robinson Díaz galeria Robinson Díaz biografia Robinson Díaz nominacje Robinson Díaz nagrody i wyróżnienia Robinson Díaz filmografia Robinson Díaz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.