Robert Peters
Data urodzenia: 1961-07-20
Miejsce urodzenia: Tulsa, Oklahoma, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2012 Jacob Graylor
0.0 2011 Członek rodziny (gościnnie) (niewymie
8.0 2010 Członek rodziny (gościnnie) (niewymie
0.0 2009 Członek rodziny (gościnnie) (niewymie
0.0 2009 Członek rodziny (gościnnie) (niewymie
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 Członek rodziny (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.7
Inwazja
Invasion
2005 Członek rodziny (gościnnie) (niewymie
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Zastępca szeryfa Hein (gościnnie)
7.9
Misja: epidemia
Medical Investigation
2004 Członek rodziny (gościnnie) (niewymie
4.0 2004 Członek rodziny (gościnnie) (niewymie
0.0 2002 Członek rodziny (gościnnie) (niewymie
7.9 2002 Członek rodziny (gościnnie) (niewymie
7.0 2001 Członek rodziny (gościnnie) (niewymie
8.9
Wszystko w rodzinie
Madigan Men
2000 Członek rodziny (gościnnie) (niewymie
7.4
Go
1999 Członek rodziny (gościnnie) (niewymie
7.6 1999 Członek rodziny (gościnnie) (niewymie
5.5
Rozstanie
Break Up
1998 Członek rodziny (gościnnie) (niewymie
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Kawaler (gościnnie)
6.4 1997 Członek rodziny (gościnnie) (niewymie
7.4
Kolekcjoner
Kiss the Girls
1997 Członek rodziny (gościnnie) (niewymie
7.0 1997 Członek rodziny (gościnnie) (niewymie
7.0
Naciągacze
Traveller
1997 Członek rodziny (gościnnie) (niewymie
7.1
Ostatni skok
Truth or Consequences, N.M.
1997 Członek rodziny (gościnnie) (niewymie
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Członek rodziny (gościnnie) (niewymie
6.8 1996 Członek rodziny (gościnnie) (niewymie
6.7
Nieugięci
Mulholland Falls
1996 Członek rodziny (gościnnie) (niewymie
7.7
Kameleon
Pretender, The
1996 Członek rodziny (gościnnie) (niewymie
6.5
Dziki Bill
Wild Bill
1995 Członek rodziny (gościnnie) (niewymie
7.4
Na linii ognia
In the Line of Fire
1993 Członek rodziny (gościnnie) (niewymie
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Sierżant (gościnnie)
7.9 1992 Członek rodziny (gościnnie) (niewymie
6.9 1992 Członek rodziny (gościnnie) (niewymie
7.2 1989 Członek rodziny (gościnnie) (niewymie
7.6 1988 Członek rodziny (gościnnie) (niewymie
7.0 1988 Członek rodziny (gościnnie) (niewymie

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robert Peters filmy Robert Peters najlepsze filmy Robert Peters zdjęcia Robert Peters galeria Robert Peters biografia Robert Peters nominacje Robert Peters nagrody i wyróżnienia Robert Peters filmografia Robert Peters aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.