Janusz Dymek
Data urodzenia: 1938-02-01
Miejsce urodzenia: Knurów, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 1993 Drabik, asystent dyrektora zakładów odzieżowych
7.1 1986 Drabik, asystent dyrektora zakładów odzieżowych
8.2 1982 Drabik, asystent dyrektora zakładów odzieżowych
8.3 1982 Drabik, asystent dyrektora zakładów odzieżowych
6.4 1979 Drabik, asystent dyrektora zakładów odzieżowych
8.0 1977 Drabik, asystent dyrektora zakładów odzieżowych

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Janusz Dymek filmy Janusz Dymek najlepsze filmy Janusz Dymek zdjęcia Janusz Dymek galeria Janusz Dymek biografia Janusz Dymek nominacje Janusz Dymek nagrody i wyróżnienia Janusz Dymek filmografia Janusz Dymek aktor Janusz Dymek reżyser Janusz Dymek scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.