Jolanta Bohdal
Data urodzenia: 1942-04-02
Miejsce urodzenia: Nieśwież, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.2 1984
6.8 1982 Korbikowa
6.3 1973 Maja
7.6 1972 Kasia, żona Rochowicza
7.7 1972 Matka Alka
4.4 1972 Krystyna
6.8 1972 Laborantka Gosia
5.9 1972 Krystyna, siostrzenica Kopernika (gościnnie)
7.7 1971 Opiekunka grupy kolonijnej w Kazimierzu(gościnnie)
6.4 1970 (niewymieniony w czołówce)
7.1 1970 Dziewczyna na polowaniu
6.9 1969 Chłopka Przemiła
6.8 1967 Dziewczyna marynarza
7.2 1964 Jola Łapszewiczówna(niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jolanta Bohdal filmy Jolanta Bohdal najlepsze filmy Jolanta Bohdal zdjęcia Jolanta Bohdal galeria Jolanta Bohdal biografia Jolanta Bohdal nominacje Jolanta Bohdal nagrody i wyróżnienia Jolanta Bohdal filmografia Jolanta Bohdal aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.