Fernando Lara
Data urodzenia: 1964-02-05
Miejsce urodzenia: Laredo, Teksas, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2013 Indianin
0.0 2012 Indianin
0.0 2012 Indianin
6.4
Przyjaciel do końca świata
Seeking a Friend for the End of the World
2012 Indianin
6.4
Mistrz
The Master
2012 Pracownik doku (niewymieniony w czołówce)
6.0
Drzewo życia
Tree of Life, The
2011 Indianin
6.3
Dom snów
Dream House
2011 Indianin
0.0 2011 Indianin
6.8 2011 Indianin
0.0 2011 Indianin
0.0 2011 Indianin
7.2
Gliniarze z Brooklynu
Brooklyn's Finest
2009 Indianin
7.0
W imieniu armii
Messenger, The
2009 Indianin
0.0 2006 Indianin
8.8
Dziedzictwo Luny
Luna, la heredera
2004 Indianin
10.0 2004 Indianin
0.0 1999 Indianin
7.3
Uczniowska balanga
Dazed and Confused
1993 Indianin

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Fernando Lara filmy Fernando Lara najlepsze filmy Fernando Lara zdjęcia Fernando Lara galeria Fernando Lara biografia Fernando Lara nominacje Fernando Lara nagrody i wyróżnienia Fernando Lara filmografia Fernando Lara aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.