Tomokazu Seki
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.3 2011 Hidetora Tōjō (głos)
9.0 2011 Itaru Hashida (głos)
6.7 2011 Sojiro Agata (głos)
7.7 2011 Gilgamesh (głos)
8.6 2010 Igarashi (głos) (gościnnie)
8.2 2010 Chiaki Shinichi (głos)
7.9 2010 Miotacz (głos) (gościnnie)
7.9 2010 Takeshi Tatsumi (głos)
8.3 2010 Ishida Mitsunari (głos)
7.4 2010 Kapitan (głos)
8.0 2009 Joshima (głos)
8.0 2009 T?ya Kinomoto (głos) (gościnnie)
9.0 2009 Ichiro Miyata (głos)
8.4 2009 Lucky (głos) (gościnnie)
0.0 2008 Takeshi
7.6 2008 Ginei Morioka (głos)
7.6 2008 Ginei Morioka (głos)
8.3 2008 Chiaki Shinichi (głos)
7.5
Miecz Nieśmiertelnego
Mugen no Jūnin
2008 Manji (głos)
7.7 2008 Tooru Inui (głos)
7.0 2008 Ren Uesugi (głos)
7.6 2008 Enjin Hiizumi / Gin Nanami (głos)
5.7 2008 Tsuyoshi Maki (głos)
10.0 2008 Rin Isozaki (głos)
7.6
Devil May Cry
Debiru mei kurai
2007 Vincent (ep.2) (głos)
8.5 2007 Shinichi Chiaki (głos)
8.0 2007 Meito Anisawa (głos)
8.5 2007 Ryuuki Shi (głos)
7.2 2007 Takayasu Mozu (głos)
6.6 2007 Tsuyoshi Shinjou (głos)
8.6 2007 Wen Yee Li (głos)
8.0 2006 Gilgamesh (głos)
8.3 2006 Jun Kitagawa (głos)
7.7 2006 Ryuuki Shi (głos)
8.5 2006 Kenichi Shirahama (głos)
8.1 2006 Moon Face / Sekima Hiwatari (głos)
8.0 2006 Soichiro Tanaka (głos)
8.3 2006 Katana (głos)
5.0 2006 Hajime Tachibana (głos)
7.9 2005 Sousuke Sagara (głos)
8.5 2005 Masataka Takayanagi (głos)
7.7 2005 Rentarou Futaba (głos)
8.1 2005 Manson (głos)
8.6 2005 Mepple (głos)
2.0 2005 on sam / Seki-man (głos)
7.6 2004 Masataka Takayanagi (głos)
7.9 2004 Tanaka Soichiro (głos)
8.4 2004 Yzak Jule (głos)
8.1 2004 Yuuichi Tate (głos)
7.2
Zemsta hrabiego Monte Cristo
Gankutsuou: The Count of Monte Cristo
2004 Andrea Cavalcanti (głos)
6.8 2004 Eduard (głos)
8.4 2004 Tenma Morimura (głos)
5.5 2004 Jouji Gouda (głos)
8.4 2004 Sasuke (głos)
8.4 2004 Micky Simon (głos)
7.2 2004 Gram River (głos)
10.0 2004 Mepple (głos)
7.0 2004 Black Jack (nastolatek) (głos)
8.0 2004 Joe / Viewtiful Joe (głos)
7.7 2003 Sierżant Sousuke Sagara (głos)
8.0 2003 Ethan (głos)
8.0 2003 Sousuke Sagara (głos)
8.1 2003 Brandon Heat / Beyond the Grave (głos)
7.4 2003 Kazuna Koujou (głos)
7.1 2003 Tokita (głos)
5.0 2003 Kei Fujitani (głos)
7.0 2003 Seikai (głos)
7.5 2003 Griff (głos)
7.8 2002 Hiromu Shinbo (głos)
8.7 2002 Yzak Jule (głos)
5.4 2002 Kenji (głos)
8.0 2002 Jun Kitagawa (głos)
8.3
Get Backers
Gettobakkâzu dakkanya
2002 Miroku Natsuhiko (głos) (gościnnie)
7.1 2002 Kenji (głos)
7.4 2002 Ranmaru Mori / Satoshi Hatayama (głos)
8.1 2002 Rumina
7.3 2002 Ken Hidaka (głos)
7.0 2002 Reiji Kageyama (głos)
7.5 2002 Mars (głos)
8.1 2001 Kyo Soma (głos)
7.6
Arjuna: Córka Ziemi
Chikyû shôjo Arjuna
2001 Tokio Oshima (głos)
8.4 2001 Bart Garsus (głos)
8.1 2001 Chichiri (głos)
7.9 2001 Masaharu Ogata (głos)
6.5 2001 Ashton Anchors (głos)
8.0 2001 Haru (głos)
7.3 2001 Shizuma Kusanagi (głos)
9.0 2001 Shouji Toukairin (głos)
7.3 2000 Shuichi Shindou (głos)
7.5
Boska Ceres
Ayashi no Ceres
2000 Alexander Howell (głos)
9.1 2000 Ichiro Miyata
7.9 2000 Bart Garsus (głos)
10.0 2000 Reiji Kageyama (głos)
5.5 2000 Kikaider / Jiro (głos)
8.2
GTO, czyli Great Teacher Onizuka
GTO: Great Teacher Onizuka
1999 Kunio Murai (głos)
7.7 1999 Kaishounachi (głos)
8.2 1999 Keisuke Takahashi (głos)
7.9 1999 Ikumi Oze (głos)
8.2 1999 Ken Hidaka (głos)
6.0 1999 Dies (głos)
8.0 1999 Masahiko Kutani (głos)
8.3 1999 Rob Lucci / Hattori (głos)
4.0 1999 Tsubaki (głos) (gościnnie)
8.1 1998 Touya Kinomoto
7.6 1998 Ken Hidaka (głos)
7.0 1997 Tsukishiro (głos)
7.3 1997 Junpei Ryuzoj (głos)
6.0 1997 Kuraki Fuzuchi (głos)
8.1 1996 Van Fanel (głos)
8.3
Tajemnica przeszłości
Fushigi Yuugi
1996 Chichiri (głos)
6.9 1996 Junpei Ryuzoj (głos)
8.1 1996 Gai (głos)
9.0 1996 Shouji Toukairin (głos)
8.1
Neon Genesis Evangelion
Shin seiki evangelion
1995 Tôji Suzuhara (głos)
7.2 1995 Igunis (głos)
6.3 1994 Toshi (głos)
8.8 1994 Murai / Sakai (głos)
7.8
Szopy w natarciu
Heisei tanuki gassen pompoko
1994 Męski Tanuki (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tomokazu Seki filmy Tomokazu Seki najlepsze filmy Tomokazu Seki zdjęcia Tomokazu Seki galeria Tomokazu Seki biografia Tomokazu Seki nominacje Tomokazu Seki nagrody i wyróżnienia Tomokazu Seki filmografia Tomokazu Seki aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.