Leslie Bibb
Data urodzenia: 1974-11-17
Miejsce urodzenia: Bismarck, Dakota Północna, USA
Stan cywilny: mąż Rob Born (22.11.2003 - 07.12.2004, rozwód)

Biografia:
Wychowywala sie w Nelson County w Virginii. Jej ojciec zmarł, gdy miała 3 lata, ma 3 siostry. Ukończyla żeńskie liceum St. Gertrude's, a potem koledż Brief Time w Virginii i i trzyletnią William Esper Acting School. Jej kariera ropoczęła sie dość nietypowo, mianowicie jej siostra zapisała ją do konkursu poszukiwania modelek sponsorowanym przez Oprah Winfrey. Spośród 6.000 uczestniczek była w 20-tce wybranych. W ostatecznej rozgrywce wygrała konkurs. W Polsce znana przede wszystkim z roli popularnej uczennicy w serialu "Asy z klasy" [99-01]. Jeszcze w trakcie jego realizacji z powodzeniem spróbowała swoich sił na dużym ekranie. Zagrała m.in. u boku Paula Walkera i Joshuy Jacksona w thrillerze Roba Cohena."Sekta" [00] i z Davidem Arquette w komedii Johna Whitesella "See Spot Run " [01]. Dzięki nim otrzymała nagrodę Young Hollywood Award w kategorii Exciting New Face - Female. W roku 2002 dołączyła do obsady "Ostrego dyżuru" , gdzie wciela się w postać Erin Harkins .
7.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.8 2013 Wonder Woman
0.0 2011 Beth & Cayla Selby, Ashley Whitford (trojaczki) (gościnnie)
9.0 2011 Beth & Cayla Selby, Ashley Whitford (trojaczki) (gościnnie)
0.0 2011 Beth & Cayla Selby, Ashley Whitford (trojaczki) (gościnnie)
5.5
Panna Nikt
Miss Nobody
2010 Beth & Cayla Selby, Ashley Whitford (trojaczki) (gościnnie)
7.7 2010 Beth & Cayla Selby, Ashley Whitford (trojaczki) (gościnnie)
6.2
Wyznania zakupoholiczki
Confessions of a Shopaholic
2009 Beth & Cayla Selby, Ashley Whitford (trojaczki) (gościnnie)
7.9
Prawo zemsty
Law Abiding Citizen
2009 Beth & Cayla Selby, Ashley Whitford (trojaczki) (gościnnie)
7.7 2009 Beth & Cayla Selby, Ashley Whitford (trojaczki) (gościnnie)
7.9 2009 Beth & Cayla Selby, Ashley Whitford (trojaczki) (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Laurie (gościnnie)
7.8 2003 Beth & Cayla Selby, Ashley Whitford (trojaczki) (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Beth & Cayla Selby, Ashley Whitford (trojaczki) (gościnnie)
7.3 2002 Beth & Cayla Selby, Ashley Whitford (trojaczki) (gościnnie)
6.8
Agencie, podaj łapę
See Spot Run
2001 Beth & Cayla Selby, Ashley Whitford (trojaczki) (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Beth & Cayla Selby, Ashley Whitford (trojaczki) (gościnnie)
6.8
Sekta
Skulls, The
2000 Beth & Cayla Selby, Ashley Whitford (trojaczki) (gościnnie)
8.0 2000 Beth & Cayla Selby, Ashley Whitford (trojaczki) (gościnnie)
7.4
Asy z klasy
Popular
1999 Beth & Cayla Selby, Ashley Whitford (trojaczki) (gościnnie)
7.0 1997 Beth & Cayla Selby, Ashley Whitford (trojaczki) (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Beth & Cayla Selby, Ashley Whitford (trojaczki) (gościnnie)
6.8
Miasto na luzie
Big Easy, The
1996 Beth & Cayla Selby, Ashley Whitford (trojaczki) (gościnnie)
9.0 1996 Beth & Cayla Selby, Ashley Whitford (trojaczki) (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Beth & Cayla Selby, Ashley Whitford (trojaczki) (gościnnie)
7.5
Zdarzyło się jutro
Early Edition
1996 Beth & Cayla Selby, Ashley Whitford (trojaczki) (gościnnie)
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Beth & Cayla Selby, Ashley Whitford (trojaczki) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Leslie Bibb filmy Leslie Bibb najlepsze filmy Leslie Bibb zdjęcia Leslie Bibb galeria Leslie Bibb biografia Leslie Bibb nominacje Leslie Bibb nagrody i wyróżnienia Leslie Bibb filmografia Leslie Bibb aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.