Yoshito Yasuhara
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2003 Kei Ohyama (głos) (gościnnie)
9.2 2003 Yasaku (głos) (gościnnie)
6.8 2002 Król Wróżek (głos)
3.0 2001 Pan Żaba (głos)
5.5 1999 Valeria (głos)
8.2 1996 Aoshi Shinomori (głos)
10.0 1989 Boris Konev
9.1 1988 Boris Konev (głos)
8.0
Laputa – podniebny zamek
Tenkû no shiro Rapyuta
1986 Lui (głos)
6.0 1985 Kanzaki Satoru (głos)
7.3 1984 Juuza (głos)
8.7 1983 Toshio Utsumi (głos)
7.0 1982 Mori Eto (głos)
10.0 1981 (głos)
8.1
Cudowna podróż
Nils no fushigi na tabi
1980 Morton (głos)
8.9
Lady Oscar
Berusaiyu no bara
1979 Louis XVI (głos)
0.0 1978 Kenjirô Ôta
10.0 1977 Sandy (głos)
5.7 1977 Kerensuki / Yasu Heiei Horibu / Soushi Okita (głos)
5.5 1975 Sasuke Sarutobi (głos) (gościnnie)
8.0 1974 Kenjirô Ôta / Yaretara (głos)
1.0 1974 Isshuu Kaji (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Yoshito Yasuhara filmy Yoshito Yasuhara najlepsze filmy Yoshito Yasuhara zdjęcia Yoshito Yasuhara galeria Yoshito Yasuhara biografia Yoshito Yasuhara nominacje Yoshito Yasuhara nagrody i wyróżnienia Yoshito Yasuhara filmografia Yoshito Yasuhara aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.