Akira Kamiya
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2005 Ryo Saeba (głos)
9.0 2003 Pan Shinonome / Toshio (głos) (gościn
8.0 2002 Roy Focker (głos)
5.5 1998 Kyuusaku Natsume (głos)
8.0
Czarodziejka z Księżyca
Bishôjo senshi Sailor Moon Sailor Stars
1996 Professor Souichi Tomoe (głos)
5.0 1996 Hyouryuuou (głos)
8.3
Detektyw Conan
Meitantei Conan
1996 Kogorou Mouri (głos)
0.0 1996 Gren Kuts (głos)
8.0
Czarodziejka z Księżyca
Bishôjo senshi Sailor Moon S
1994 Professor Suichi Tomoe (głos)
7.8
Szopy w natarciu
Heisei tanuki gassen pompoko
1994 Tamasaburo (głos)
6.8
Super Catgirl Nuku Nuku
Bannô bunka nekomusume
1992 Natsume Kyusaku (głos)
8.0
Kroniki Wojny na Lodoss
Lodoss to senki
1990 Ashram (głos)
10.0 1989 Bagdash
7.0 1989 Shinnosuke Kazamatsuri (głos)
9.1 1988 Bagdash (głos)
9.2 1987 Ryô Saeba
7.8 1987 Kenshirô
7.3 1984 Kenshirô (głos)
9.0 1982 Roy Focker (głos)
0.0 1978 Saburô Katô
8.1
Generał Daimos
Tôshô Daimos
1978 Kazuya Ryuzaki (głos)
7.6
Przygody Sindbada żeglarza
Arabian Nights: Adventures of Sindbad, The
1975 Ali Baba (głos - wersja japońska)
5.5 1975 Prince (głos)
8.0 1974 Saburô Katô (głos)
0.0 1973 Shin Fubuki
0.0 1973 Jun (głos)
1.0 1973 (głos)
8.1
Pinokio
Kashi-No Ki Mock
1972 (narrator)
7.7
Syrenka Mako
Mahô no Mako-chan
1970 Senkichi (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Akira Kamiya filmy Akira Kamiya najlepsze filmy Akira Kamiya zdjęcia Akira Kamiya galeria Akira Kamiya biografia Akira Kamiya nominacje Akira Kamiya nagrody i wyróżnienia Akira Kamiya filmografia Akira Kamiya aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.