Kazuo Hayashi
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.3 2006 Dio Klein (głos) (gościnnie)
7.0 2004 Wilcott (głos)
9.0 2003 Tamotsu Kazamatsuri (głos)
6.0 1999 Leon (głos)
8.1 1998 Clow Reed
6.4
Pokémon
Poketto monsutâ
1997 Rasseru (głos)
0.0 1978 Yasuo Nanbu

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kazuo Hayashi filmy Kazuo Hayashi najlepsze filmy Kazuo Hayashi zdjęcia Kazuo Hayashi galeria Kazuo Hayashi biografia Kazuo Hayashi nominacje Kazuo Hayashi nagrody i wyróżnienia Kazuo Hayashi filmografia Kazuo Hayashi aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.