Ljiljana Dragutinović
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2004 Vukosava Scepanovic
0.0 2002
0.0 1995 Jelena Zivanovic
0.0 1995 Natalija 'Luce' Scekic
0.0 1993 Natalija 'Luce' Scekic
0.0 1990
0.0 1984
0.0 1984
0.0 1975

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ljiljana Dragutinović filmy Ljiljana Dragutinović najlepsze filmy Ljiljana Dragutinović zdjęcia Ljiljana Dragutinović galeria Ljiljana Dragutinović biografia Ljiljana Dragutinović nominacje Ljiljana Dragutinović nagrody i wyróżnienia Ljiljana Dragutinović filmografia Ljiljana Dragutinović aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.