Keiichi Nanba
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2006 Moerunba (głos)
8.0
Rycerze Zodiaku: Piekło
Saint Seiya: The Hades Chapter - Inferno
2005 Afrodyta, Złoty Rycerz Ryb (głos)
7.0 2004 Poacher (głos) (gościnnie)
8.0
Rycerze Zodiaku: Hades
Saint Seiya - Meiou Hades Juuni Kyuu Hen
2002 Afrodyta Złoty Rycerz Ryb (głos)
7.0 1999 Montgomery (głos)
8.3 1999 Itomimizu (głos)
8.2
Trigun
Toraigan
1998 Hoppered the Gauntlet (głos)
6.0 1998 Egar Brancan (głos)
0.0 1998 Axl Low (głos)
6.3 1997 Macus Alexander Bogard (głos)
8.3
Detektyw Conan
Meitantei Conan
1996 Kanou / Tatsuji (głos) (gościnnie)
8.0
Czarodziejka z Księżyca
Bishôjo senshi Sailor Moon Super S
1995 Gurio Umino (głos)
8.0
Czarodziejka z Księżyca: Sailor Moon Super S - Odcinki specjalne
Bishôjo senshi Sailor Moon Super S Special
1995 Zoisite (głos) (gościnnie)
7.9
Gundam Wing
Shin kidô senki Gundam W
1995 Alex / Gwinter Septem (głos)
7.5 1995 Junta Momonari (głos)
9.5 1995 Glen (głos)
8.0
Czarodziejka z Księżyca
Bishôjo senshi Sailor Moon S
1994 Gurio Umino (głos) (gościnnie)
7.3 1994 Momonari Junta (głos)
6.0 1994 Shun'ichi Sugishita (głos)
7.6
Dragon Ball Z: Lord Slug
Doragon bôru Z 4: Super saiyajin da son Gokû
1991 Angira (głos)
7.7
Muminki
Moomins
1990 (głos)
8.3 1989 Karl-Heinz Schneider (głos)
9.0 1989 Komatsu Masashi (głos)
8.0 1989 Picolette Chardin II (głos)
1.0 1988 Ryuukai (głos)
9.1 1988 Reiner Brumehart (głos)
7.8 1987 Komatsu Seiji (głos)
7.8 1987 Bat (Bart)
7.9
Rycerze Zodiaku
Saint Seiya
1986 Afrodyta Złoty Rycerz Ryb / Posejdon / Julian Solo (głos)
9.3 1986 (narrator)
8.5
Mała Dama
Lady Lady
1986 Thomas (głos)
0.0 1985 Zero (głos)
9.0 1985 Katz Kobayashi
9.0 1985 Kazuya Uesugi (głos)
0.0 1984 Gaku Muroi
8.0
Kapitan Jastrząb
Kyaputen Tsubasa
1983 Karl Heinz Schneider (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Keiichi Nanba filmy Keiichi Nanba najlepsze filmy Keiichi Nanba zdjęcia Keiichi Nanba galeria Keiichi Nanba biografia Keiichi Nanba nominacje Keiichi Nanba nagrody i wyróżnienia Keiichi Nanba filmografia Keiichi Nanba aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.