Katsumi Suzuki
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.9 2009 Dziadek Kagome (głos)
8.2 2007 Priest ( (głos)
6.8
Project Blue: SOS dla Ziemi!
Project Blue Earth SOS
2006 Sekretarz Generalny armii U.N. (głos)
8.1 2004 Van Clief (głos)
6.7 2004 Mężczyzna (głos) (gościnnie)
8.0 2004 Ugaki (głos)
7.9 2003 Ben Robbins (głos)
7.9 2002 Ojciec Seina (głos)
8.2
GTO, czyli Great Teacher Onizuka
GTO: Great Teacher Onizuka
1999 Tadashi Sakurada (głos)
6.1 1999 Sędzia (głos)
3.0 1999 Chika-chan (głos)
3.0 1999 Jigoku Pinch / Ataru Kuji (głos)
8.3
Detektyw Conan
Meitantei Conan
1996 Hasegawa (głos) (gościnnie)
8.0
Królewna Śnieżka
Shirayuki Hime no Densetsu
1994 Rumianek (głos)
10.0 1994 Rairai (głos)
8.5
O czym szumią wierzby
Tanoshii Willow Town
1993 Nain (głos)
7.6 1992 Toguro Ani (głos)
5.0 1991 Bonda (głos)
0.0 1989 Ijuin (głos)
5.9
Hutch Miodowe Serce
Konchu Monogatori: Minashigo Hutch
1989 (głos)
9.0 1989 Ushiko (głos)
9.0 1985 Kubota / Mihara (głos)
9.0 1982 Hayao Kakizaki, Warera Nantes (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Katsumi Suzuki filmy Katsumi Suzuki najlepsze filmy Katsumi Suzuki zdjęcia Katsumi Suzuki galeria Katsumi Suzuki biografia Katsumi Suzuki nominacje Katsumi Suzuki nagrody i wyróżnienia Katsumi Suzuki filmografia Katsumi Suzuki aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.