Jerry Fujikawa
Data urodzenia: 1912-02-18
Miejsce urodzenia: 1983-04-30
Stan cywilny: Kalifornia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 1981 Ogrodnik (gościnnie)
8.4 1979 Imigrant (gościnnie)
10.0 1979 Pan Yamatoko (gościnnie)
7.4 1978 Itsumi Fujimoto (gościnnie)
5.0 1976 Prawnik
8.0 1974 Ogrodnik Mulwray'a
5.0 1974 Chang (1977) (gościnnie)
0.0 1972 Japończyk (gościnnie)
6.8 1972 Biedak (1973) (gościnnie)
7.9 1972 Dr Pak (gościnnie)
7.1 1969 (gościnnie)
6.7 1969 (gościnnie)
6.5 1966 Japoński porucznik (gościnnie) (niewy
8.2 1965 Książę Shinosuke (gościnnie)
8.6 1965 Pan Takata (1966) (gościnnie)
7.5 1965 Kyoto (gościnnie)
6.9 1964 Harada (gościnnie (1965))
8.3
Nietykalni
Untouchables, The
1959 Yang (gościnnie)
8.1
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1959 Japończyk (gościnnie)
10.0 1957 Arthur Wing (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jerry Fujikawa filmy Jerry Fujikawa najlepsze filmy Jerry Fujikawa zdjęcia Jerry Fujikawa galeria Jerry Fujikawa biografia Jerry Fujikawa nominacje Jerry Fujikawa nagrody i wyróżnienia Jerry Fujikawa filmografia Jerry Fujikawa aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.