Kent McCord
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 1999 Jack Crichton (gościnnie)
8.6 1997 Generał Henry 'Light-Horse Harry' Lee (gościnnie)
8.8 1997 (gościnnie) (on sam)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Brolin Jorgenson (gościnnie)
8.1 1996 (gościnnie) (on sam)
7.0 1995 Kontradmirał Paul Whelan (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Det. Stang (1997) (gościnnie)
7.7
SeaQuest
SeaQuest DSV
1993 Scott Keller
6.4
Renegat
Renegade
1992 Jack Hendricks (gościnnie)
9.0 1991 McKinnon (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Craig Alexander (gościnnie)
6.8 1990 Kapitan B. Pilgrim
0.0 1989 Alan McWhirter
4.5 1988 (gościnnie)
8.0 1987 (1988) (gościnnie)
7.5 1985 Novis Riley (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 George Harris (gościnnie)
5.8 1980 Kapitan Troy (1980)
6.5
Statek miłości
Love Boat, The
1977 Howard Samuels (gościnnie)
10.0 1976 Kapitan Charles W. Dobson (gościnnie)
6.7
Marcus Welby, lekarz medycyny
Marcus Welby, M.D.
1969 Scott Fritchie (gościnnie)
6.9 1968 Oficer James A. 'Jim' Reed
9.0 1967 Oficer Martin (gościnnie)
6.9 1967 Posterunkowy Kellogg (gościnnie)
6.2 1962 Pracownik hotelu (1966) (gościnnie)
9.5 1952 Członek bractwa (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kent McCord filmy Kent McCord najlepsze filmy Kent McCord zdjęcia Kent McCord galeria Kent McCord biografia Kent McCord nominacje Kent McCord nagrody i wyróżnienia Kent McCord filmografia Kent McCord aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.