Jacek Braciak
Data urodzenia: 1968-05-12
Miejsce urodzenia: Drezdenko, Polska

Biografia:
Ten szatyn o piwnych oczach jest absolwentem PWST (obecnie: Akademia Teatralna) w Warszawie z roku 1991 i urodził się pod znakiem Byka. Doskonale posługuje sie rosyjskim a takze angielskim Obecnie jest aktorem Teatru powszechnego w Warszawie (od 1991r) Za role Jureczke w filmie "Edi" otrzymał nagroda za drugoplanową rolę męską (Gdynia FPFF)
8.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Mecenas Gładysz, adwokat Pauliny (gościnnie)
0.0 2012 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
7.3 2012 Kruk (polski dubbing)
0.0 2011 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
7.3 2011 Marek, przyjaciel Ludwika
6.4
Roman Barbarzyńca 3D
Ronal barbaren
2011 Lameras (polski dubbing)
7.4 2010 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
7.6 2010 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
5.0 2010 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
6.3 2010 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
5.5 2009 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
6.7 2008 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
8.1 2008 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
7.2 2008 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
7.6
Złomka bujdy na resorach
Mater's Tall Tales
2008 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
10.0 2008 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
4.5 2007 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
2.0 2007 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
6.8 2007 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
5.1 2007 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
3.7 2007 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
4.8 2006 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
6.9 2006 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
5.4 2006 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
6.7 2005 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
3.5 2005 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
6.7
Harcerz Lazlo
Camp Lazlo
2005 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
8.2 2005 Romuś Makieła (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
7.9 2004 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
6.1 2004 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
5.6
Opowieści z Kręciołkowa
Higglytown Heroes
2004 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
6.9 2004 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
8.1 2003 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
4.9 2003 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
5.8 2003 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
7.3
Co nowego u Scooby'ego?
What's New Scooby-Doo?
2002 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
5.9
Kryptonim: Klan Na Drzewie
Codename: Kids Next Door
2002 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
7.2 2002 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
7.7
Mroczne przygody Billy'ego i Mandy
Grim Adventures of Billy & Mandy, The
2001 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
7.0 2000 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
6.7 2000 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
5.3 1999 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
7.6 1999 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
5.7 1999 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
7.0 1998 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
7.1
Eerie, Indiana: Inny Wymiar
Eerie, Indiana: The Other Dimension
1998 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
6.3
Atomówki
Powerpuff Girls, The
1998 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
6.1 1997 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
6.9 1997 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
7.4 1997 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
7.4
Księżniczka Sissi
Princess Sissi
1997 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
6.5
Myszorki na prerii
Little Mouse on the Prairie
1997 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
6.5 1997 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
7.2 1996 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
8.0
Świat według Ludwiczka
Life with Louie
1995 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
7.7
Dragon Ball Z: Atak Smoka
Dragon Ball Z 13: Ryûken bakuhatsu!! Gokû ga yaraneba dare ga yaru
1995 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
7.4
Superświnka
Tonde Buurin
1994 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
7.1 1994 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
5.1 1993 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
6.7 1993 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
6.7
Trzy małe duszki
Chiisana Obake: Atchi, Kotchi, Sotchi
1991 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
6.4 1991 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
6.8
Kapitan Planeta
Captain Planet and the Planeteers
1990 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
5.9
Hutch Miodowe Serce
Konchu Monogatori: Minashigo Hutch
1989 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
6.9 1985 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
7.4
Przygody Pinokia
Kashi no ki Mokku
1972 Fotograf Czajkowski (gościnnie)
7.5
Flintstonowie
Flintstones, The
1960 Fotograf Czajkowski (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jacek Braciak filmy Jacek Braciak najlepsze filmy Jacek Braciak zdjęcia Jacek Braciak galeria Jacek Braciak biografia Jacek Braciak nominacje Jacek Braciak nagrody i wyróżnienia Jacek Braciak filmografia Jacek Braciak aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.