Craig T. Nelson
Data urodzenia: 1944-04-04
Miejsce urodzenia: Spokane, Waszyngton, USA
Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: 1/ Robin Nelson (do 1978, rozwód), 3 dzieci; 2/ Doria Cook-Nelson (od 1987)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
7.4
Bez pardonu (2000)
District, The

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2011 Robert Dunbrook (gościnnie)
6.9 2010 Robert Dunbrook (gościnnie)
7.7 2010 Robert Dunbrook (gościnnie)
7.3
Narzeczony mimo woli
Proposal, The
2009 Robert Dunbrook (gościnnie)
7.6
Mam na imię Earl
My Name Is Earl
2005 Robert Dunbrook (gościnnie)
7.3 2004 Robert Dunbrook (gościnnie)
7.7
Tajne akcje CIA
Agency, The
2001 Robert Dunbrook (gościnnie)
6.8
Sekta
Skulls, The
2000 Robert Dunbrook (gościnnie)
7.8
Partnerki
Huntress, The
2000 Robert Dunbrook (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Robert Dunbrook (gościnnie)
6.9
Tak, kochanie
Yes, Dear
2000 Robert Dunbrook (gościnnie)
8.0
Policyjna odznaka
To Serve and Protect
1999 Robert Dunbrook (gościnnie)
8.3 1992 Robert Dunbrook (gościnnie)
7.9
Wojny narkotykowe - Camarena
Drug Wars: The Camarena Story
1990 Robert Dunbrook (gościnnie)
6.6
Turner i Hooch
Turner & Hooch
1989 Robert Dunbrook (gościnnie)
7.2 1989 Robert Dunbrook (gościnnie)
6.6
Duch II: Druga strona
Poltergeist II: The Other Side
1986 Robert Dunbrook (gościnnie)
8.1
Pola śmierci
Killing Fields, The
1984 Robert Dunbrook (gościnnie)
8.0 1984 Robert Dunbrook (gościnnie)
7.6 1983 Robert Dunbrook (gościnnie)
7.1
Duch
Poltergeist
1982 Robert Dunbrook (gościnnie)
6.5
Szeregowiec Benjamin
Private Benjamin
1980 Robert Dunbrook (gościnnie)
8.0
...I sprawiedliwość dla wszystkich
...And Justice for All
1979 Robert Dunbrook (gościnnie)
8.4 1979 Robert Dunbrook (gościnnie)
8.0 1978 Robert Dunbrook (gościnnie)
6.1 1975 Robert Dunbrook (gościnnie)
6.3 1970 Robert Dunbrook (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Craig T. Nelson filmy Craig T. Nelson najlepsze filmy Craig T. Nelson zdjęcia Craig T. Nelson galeria Craig T. Nelson biografia Craig T. Nelson nominacje Craig T. Nelson nagrody i wyróżnienia Craig T. Nelson filmografia Craig T. Nelson aktor Craig T. Nelson reżyser Craig T. Nelson scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.