Annette Badland
Data urodzenia: 1950
Miejsce urodzenia: Birmingham, Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2009 Margaret Blaine (gościnnie)
0.0 2009 Margaret Blaine (gościnnie)
7.9
Kumple
Skins
2007 Mavis (gościnnie)
7.3 2005 Margaret Blaine (gościnnie)
8.1
Doktor Who
Doctor Who
2005 Margaret Blaine (gościnnie)
8.2
Ostre cięcie
Cutting It
2002 Margaret Blaine (gościnnie)
7.8
Z krwi i kości
Born and Bred
2002 Margaret Blaine (gościnnie)
9.0
Sędzia John Deed
Judge John Deed
2001 Margaret Blaine (gościnnie)
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Margaret Blaine (gościnnie)
6.4 1999 Margaret Blaine (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Margaret Blaine (gościnnie)
7.8
Niefortunna Czarownica
Worst Witch, The
1998 Margaret Blaine (gościnnie)
0.0 1997 Margaret Blaine (gościnnie)
0.0 1995 Margaret Blaine (gościnnie)
0.0 1994 Margaret Blaine (gościnnie)
0.0 1992 Margaret Blaine (gościnnie)
0.0 1989 Margaret Blaine (gościnnie)
8.0
Mała księżniczka
Little Princess, A
1987 Margaret Blaine (gościnnie)
0.0 1987 Margaret Blaine (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Margaret Blaine (gościnnie)
0.0 1985 Margaret Blaine (gościnnie)
7.6 1984 Margaret Blaine (gościnnie)
0.0 1983 Margaret Blaine (gościnnie)
7.4 1981 Margaret Blaine (gościnnie)
8.0 1979 Margaret Blaine (gościnnie)
8.4 1965 Margaret Blaine (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Annette Badland filmy Annette Badland najlepsze filmy Annette Badland zdjęcia Annette Badland galeria Annette Badland biografia Annette Badland nominacje Annette Badland nagrody i wyróżnienia Annette Badland filmografia Annette Badland aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.