Nora Dunn
Data urodzenia: 1952-04-29
Miejsce urodzenia: Chicago, Illinois, USA
Stan cywilny: dwukrotnie zamężna: 1. Ray Hutcherson (1987 - 1995, rozwód); 2. Sean McGarry

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 JoAnne Fletcher (gościnnie)
10.0
LOL
2011 JoAnne Fletcher (gościnnie)
7.4 2011 JoAnne Fletcher (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 JoAnne Fletcher (gościnnie)
8.3 2006 JoAnne Fletcher (gościnnie)
7.9
Świry
Psych
2006 JoAnne Fletcher (gościnnie)
6.0 2005 JoAnne Fletcher (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 JoAnne Fletcher (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 JoAnne Fletcher (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Dr Marcus (gościnnie)
7.3 2002 Porywacz wykonawczy Rhondy (gościnnie)
7.1
Wielki podryw
Heartbreakers
2001 JoAnne Fletcher (gościnnie)
7.7
Kronika nie z tej ziemi
Chronicle, The
2001 JoAnne Fletcher (gościnnie)
6.8
Złoto pustyni
Three Kings
1999 JoAnne Fletcher (gościnnie)
9.5 1999 JoAnne Fletcher (gościnnie)
7.8 1999 Morgan Proctor (głos) (gościnnie)
7.0 1998 JoAnne Fletcher (gościnnie)
4.0 1997 JoAnne Fletcher (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 JoAnne Fletcher (gościnnie)
7.0
Wszyscy kochają Raymonda
Everybody Loves Raymond
1996 JoAnne Fletcher (gościnnie)
7.3
Kolacja z arszenikiem
Last Supper, The
1995 JoAnne Fletcher (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 JoAnne Fletcher (gościnnie)
6.4
Kocham kłopoty
I Love Trouble
1994 JoAnne Fletcher (gościnnie)
7.3
Pomoc domowa
Nanny, The
1993 JoAnne Fletcher (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 JoAnne Fletcher (gościnnie)
8.0 1991 JoAnne Fletcher (gościnnie)
7.5 1991 JoAnne Fletcher (gościnnie)
7.5 1991 JoAnne Fletcher (gościnnie)
6.0 1990 JoAnne Fletcher (gościnnie)
7.5 1990 JoAnne Fletcher (gościnnie)
6.9
Pracująca dziewczyna
Working Girl
1988 JoAnne Fletcher (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nora Dunn filmy Nora Dunn najlepsze filmy Nora Dunn zdjęcia Nora Dunn galeria Nora Dunn biografia Nora Dunn nominacje Nora Dunn nagrody i wyróżnienia Nora Dunn filmografia Nora Dunn aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.