Aleksandar Berček
Data urodzenia: 1950-09-04
Miejsce urodzenia: Vrdnik, Jugosławia (obecnie Serbia)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012
7.2 2006 Veljo
0.0 2005 Gorcilo Veljkovic
0.0 2004 Gorcilo Veljkovic
0.0 2001 Paja 'Trosak' Pandurovic
0.0 1998 Paja 'Trosak' Pandurovic
0.0 1996 Radovan Potekovic, Stoletov teca
0.0 1995 Król Milan Obrenovic
0.0 1990 Pero Santic
0.0 1990 Ojciec
0.0 1987 Milos Obrenovic
0.0 1976 Mrki (gościnnie)
0.0 1976 Andrija
8.0 1975 Glupi Uske

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Aleksandar Berček filmy Aleksandar Berček najlepsze filmy Aleksandar Berček zdjęcia Aleksandar Berček galeria Aleksandar Berček biografia Aleksandar Berček nominacje Aleksandar Berček nagrody i wyróżnienia Aleksandar Berček filmografia Aleksandar Berček aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.