Joe Maruzzo
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.9 2003 Wayne King (gościnnie)
7.3 2002 Wayne King (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Wayne King (gościnnie)
7.3 2001 Wayne King (gościnnie)
6.2
Charlie Cykor
Gun Shy
2000 Wayne King (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Joe Peeps (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Wayne King (gościnnie)
6.9
Na celowniku
Pointman
1995 Wayne King (gościnnie)
5.9
Nocny patrol
Baywatch Nights
1995 Wayne King (gościnnie)
6.9
Szeryf
Marshal, The
1995 Wayne King (gościnnie)
7.0 1995 Wayne King (gościnnie)
7.6 1993 Wayne King (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Wayne King (gościnnie)
0.0 1989 Wayne King (gościnnie)
8.0 1987 Wayne King (gościnnie)
7.3
9 1/2 tygodnia
Nine 1/2 Weeks
1986 Wayne King (gościnnie)
7.1
Protektor
Protector, The
1985 Wayne King (gościnnie)
6.4 1985 Wayne King (gościnnie)
7.2
Król Cyganów
King of the Gypsies
1978 Wayne King (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joe Maruzzo filmy Joe Maruzzo najlepsze filmy Joe Maruzzo zdjęcia Joe Maruzzo galeria Joe Maruzzo biografia Joe Maruzzo nominacje Joe Maruzzo nagrody i wyróżnienia Joe Maruzzo filmografia Joe Maruzzo aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.