Beppe Fiorello
Data urodzenia: 1969-03-12
Miejsce urodzenia: Katania, Włochy
Stan cywilny: żona Eleonora Fiorello, 2 córki: Anita (ur. 2003) i Nicola (ur. 2005)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2011 Giulio
0.0 2010 Giulio
0.0
Stracone pocałunki
Baci mai dati, I
2010 Giulio
6.0
Przerwane pocałunki
Baci mai dati, I
2010 Giulio
0.0 2003 Giulio
0.0 2002 Giulio
7.7
Utalentowany pan Ripley
Talented Mr. Ripley, The
1999 Giulio

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Beppe Fiorello filmy Beppe Fiorello najlepsze filmy Beppe Fiorello zdjęcia Beppe Fiorello galeria Beppe Fiorello biografia Beppe Fiorello nominacje Beppe Fiorello nagrody i wyróżnienia Beppe Fiorello filmografia Beppe Fiorello aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.