Leszek Zduń
Data urodzenia: 1972
Miejsce urodzenia: Myślenice, Polska
Stan cywilny: żona Joanna Kwiatkowska-Zduń, dzieci

Biografia:
Ważniejsze daty: 1995 - Wykształcenie - rok ukończenia studiów (PWST w Krakowie; dyplom 1996) Aktor Starego Teatru w Krakowie i Narodowego w Warszawie.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2011 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
5.8 2010 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
6.4 2009 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
6.5
Zeke i Luther
Zeke and Luther
2009 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
6.8 2009 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
8.6
Huntik: Łowcy tajemnic
Huntik: Secrets and Seekers
2009 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
7.8 2009 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
8.2
Aniołki i spółka
Angel's Friends
2009 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
6.6
Ola i jej zoo
Willa’s Wild Life
2009 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
8.1 2009 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
7.7
Niezwykłe przypadki Flapjacka
Marvelous Misadventures of Flapjack, The
2008 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
6.5
Agent specjalny Oso
Special Agent Oso
2008 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
8.0
Dex Hamilton - Kosmiczny Entomolog
Dex Hamilton: Alien Entomologist
2008 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
8.1
Pingwiny z Madagaskaru
The Penguins of Madagascar
2008 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing) (gościnnie)
7.1
Nie ma to jak statek
Suite Life on Deck, The
2008 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
6.3 2008 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
5.3 2007 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
7.5 2007 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
7.0
Czarodzieje z Waverly Place
Wizards of Waverly Place
2007 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
6.9 2006 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
6.9
H2O, wystarczy kropla
H2O: Just Add Water
2006 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
5.4 2006 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
7.3 2006 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
5.7
Kudłaty i Scooby Doo na tropie
Shaggy & Scooby-Doo Get a Clue!
2006 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
5.0
Power Rangers Mistyczna Moc
Power Rangers Mystic Force
2006 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
7.8 2006 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
5.2
Wiewiórek
Squirrel Boy
2006 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
3.4 2006 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
6.3
Team Galaxy ? kosmiczne przygody galaktycznej drużyny
Far Out Adventures of Team Galaxy, The
2006 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
7.0 2006 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
8.0
Awatar: Legenda Aanga
Avatar: The Last Airbender
2005 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
6.3 2005 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
4.7 2005 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
6.6
Podwójne życie Jagody Lee
Life and Times of Juniper Lee, The
2005 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
5.5 2005 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
6.9
Action Man A.T.O.M.
A.T.O.M - Alpha Teens on Machines
2005 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
5.1
Ufolągi
Pet Alien
2005 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
7.1 2005 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
6.3 2004 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
7.5
Dom dla zmyślonych przyjaciół pani Foster
Foster's Home for Imaginary Friends
2004 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
4.4
Power Rangers Dino Grzmot
Power Rangers DinoThunder
2004 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
7.8
Wymiar Delta
Delta State
2004 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
8.1
Wybraniec smoka
Dragon Booster
2004 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
5.4
Małgosia i buciki
Franny's Feet
2004 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
6.9 2004 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
7.7
Radiostacja Roscoe
Radio Free Roscoe
2003 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
6.6 2003 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
7.1
Młodzi Tytani
Teen Titans
2003 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
4.8 2003 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
7.3
Co nowego u Scooby'ego?
What's New Scooby-Doo?
2002 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
5.7
Mistrzowie kaijudo
Duel Masters
2002 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
7.6
Pan Andersen opowiada
FairyTaler, The
2002 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
6.8 2002 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
4.7
Krówka Mu Mu
Connie the Cow
2002 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
7.2 2002 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
7.8 2002 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
7.5
Samuraj Jack
Samurai Jack
2001 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
7.7
Mroczne przygody Billy'ego i Mandy
Grim Adventures of Billy & Mandy, The
2001 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
6.1 2001 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
3.0 2001 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
6.8 2001 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
7.4
Liga Sprawiedliwych
Justice League
2001 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
8.2
Spirited Away: W Krainie Bogów
Sen to Chihiro no kamikakushi
2001 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
8.0
X-Men: Ewolucja
X-Men: Evolution
2000 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
4.8
Weterynarz Fred
Fetch the Vet
2000 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
7.9
Słowami Ginger
As Told by Ginger
2000 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
3.5 1999 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
6.5 1999 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
6.8 1998 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
7.0 1998 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
6.9 1997 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
3.0 1997 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
6.8 1996 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
7.4 1994 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
7.6 1992 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
5.8
Tęczowe rybki
Rainbow Fish, The
1992 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
7.5
Garfield i przyjaciele
Garfield and Friends
1988 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
7.9
Kucyki i przyjaciele
My Little Pony and Friends
1986 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
6.5
Tęczowa kraina
Rainbow Brite
1985 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
7.7
Kaczor Donald przedstawia
Donald Duck Show, The
1983 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)
7.8
Był sobie człowiek
Était une fois... l'homme, Il
1978 Savio / Prezenter radiowy / Flaming (polski dubbing)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Leszek Zduń filmy Leszek Zduń najlepsze filmy Leszek Zduń zdjęcia Leszek Zduń galeria Leszek Zduń biografia Leszek Zduń nominacje Leszek Zduń nagrody i wyróżnienia Leszek Zduń filmografia Leszek Zduń aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.