Mihajlo-Bata Paskaljević
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2002 Pijak
0.0 2001
0.0 1996 Izudin
0.0 1995 Milisav
0.0 1995 Veselin Vesko Velickovic
0.0 1993 Veselin Vesko Velickovic
0.0 1991
0.0 1990
0.0 1990 Pan
0.0 1987
0.0 1987 Proferor (1987)
0.0 1985 Starzec
0.0 1984
0.0 1981 Pracownik stacji benzynowej
0.0 1980
0.0 1980 Zivorad Zivkovic 'Zilijen Zivago'
0.0 1979
0.0 1976 Naukowiec
0.0 1972 Aca Tucakovic
0.0 1972
0.0 1970 Vlada
0.0 1970 Fotograf
0.0 1969
0.0 1969
0.0 1968 Isajlo
0.0 1968 Malajac
0.0 1967 Zrtva

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mihajlo-Bata Paskaljević filmy Mihajlo-Bata Paskaljević najlepsze filmy Mihajlo-Bata Paskaljević zdjęcia Mihajlo-Bata Paskaljević galeria Mihajlo-Bata Paskaljević biografia Mihajlo-Bata Paskaljević nominacje Mihajlo-Bata Paskaljević nagrody i wyróżnienia Mihajlo-Bata Paskaljević filmografia Mihajlo-Bata Paskaljević aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.