Gabriella Hall
Data urodzenia: 1966-07-18
Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2006 Dolores(niewymieniony w czołówce)
0.0 2000 Joy(gościnnie)
10.0 2000 Paula / Shannon (gościnnie)
0.0 2000 Jill
6.9 1997
6.7
Niewidzialny
Butterscotch
1997 Kelly Parkinson
7.0 1996 Veronica Winston / Candace
7.2 1994 Angela / Madelyn Reed / Laura (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gabriella Hall filmy Gabriella Hall najlepsze filmy Gabriella Hall zdjęcia Gabriella Hall galeria Gabriella Hall biografia Gabriella Hall nominacje Gabriella Hall nagrody i wyróżnienia Gabriella Hall filmografia Gabriella Hall aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.