Louise Martini
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1996 Hanna Schachmann
6.0 1993 Dr Martha Green
0.0 1983
9.5 1982 Anna Maria Mozart
5.0 1981 Eva Fuhrmann (gościnnie)
7.8 1977 (gościnnie)
0.0 1976 Corinna Wieland
6.2 1974 Hanna Schenk (gościnnie)
7.8
Na samym dnie
Deep End
1971 prostytutka
0.0 1970 (gościnnie)
10.0 1969 Hannelore Hässler / Frau Billert (gościnnie)
0.0 1967 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Louise Martini filmy Louise Martini najlepsze filmy Louise Martini zdjęcia Louise Martini galeria Louise Martini biografia Louise Martini nominacje Louise Martini nagrody i wyróżnienia Louise Martini filmografia Louise Martini aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.