Richard Davies
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011
0.0 2010 Jimmy Proudman
0.0 2008 Rooster McIver
7.4
Satysfakcja
Satisfaction
2007 Trent Davis (gościnnie)
0.0 1989 Bernard (gościnnie)
0.0 1984 Stan Evans
0.0
Cytadela
Citadel, The
1983 Doktor Watkins
8.4 1982 Chancellor of the Exchecquer
0.0 1980 Minister
8.8
Tak, panie Ministrze
Yes, Minister
1980 Joe Morgan (gościnnie)
7.9
Hotel Zacisze
Fawlty Towers
1975 Pan White (gościnnie)
1.0 1975 (gościnnie)
7.0 1972 Lloyd (1977) (gościnnie)
8.5 1972 Pan Roper (gościnnie)
5.5
Oh! Co za urocza wojenka
Oh! What a Lovely War
1969 Sierżant na przyjęciu pogrzebowym(niewymieniony w czołówce)
0.0 1968 Pan Price
0.0 1967 Pan Pritchard / Willis
0.0 1966 'Greasy' Jenkins(gościnnie)
0.0 1966 Steward (gościnnie)
10.0 1964 Pan Black (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Burton (gościnnie)
8.6 1962 Sloan (1962) / Chadwick (1964) / Les Roberts (1968) / Mouldy (1972) (
7.6
Święty
Saint, The
1962 Reporter (gościnnie)
10.0 1958 (gościnnie)
4.7 1955 Haines (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Richard Davies filmy Richard Davies najlepsze filmy Richard Davies zdjęcia Richard Davies galeria Richard Davies biografia Richard Davies nominacje Richard Davies nagrody i wyróżnienia Richard Davies filmografia Richard Davies aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.