Dale Dickey
Data urodzenia: 1961-09-29
Miejsce urodzenia: Knoxville, Tennessee, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Martha Bozeman (gościnnie)
6.3 2011 Martha Bozeman (gościnnie)
7.1 2011 Elena (gościnnie)
8.5 2010 Martha Bozeman (gościnnie)
6.6
Do szpiku kości
Winter's Bone
2010 Martha Bozeman (gościnnie)
0.0 2010 Martha Bozeman (gościnnie)
1.0 2009 Martha Bozeman (gościnnie)
6.3
Wyspa strachu
Perfect Getaway, A
2009 Martha Bozeman (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Martha Bozeman (gościnnie)
0.0 2008 Martha Bozeman (gościnnie)
8.8 2008 Ćpunka / Kobieta Spooge'a (gościnnie)
8.1 2007 Martha Bozeman (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Sugarpop (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Marsha Vinton (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Martha Bozeman (gościnnie)
7.6
Mam na imię Earl
My Name Is Earl
2005 Martha Bozeman (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Martha Bozeman (gościnnie)
8.0
Zawód glina
10-8: Officers on Duty
2003 Martha Bozeman (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Martha Bozeman (gościnnie)
7.1
Obietnica
Pledge, The
2001 Martha Bozeman (gościnnie)
6.6
Christy: Wybory serca
Christy, Choices of the Heart, Part I: A Change of Seasons
2001 Martha Bozeman (gościnnie)
8.0 2001 Martha Bozeman (gościnnie)
7.0 2000 Martha Bozeman (gościnnie)
7.8 1998 Martha Bozeman (gościnnie)
7.0 1996 Martha Bozeman (gościnnie)
6.1
Klient
Client, The
1995 Martha Bozeman (gościnnie)
6.8 1993 Martha Bozeman (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Strażniczka leśna (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dale Dickey filmy Dale Dickey najlepsze filmy Dale Dickey zdjęcia Dale Dickey galeria Dale Dickey biografia Dale Dickey nominacje Dale Dickey nagrody i wyróżnienia Dale Dickey filmografia Dale Dickey aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.