Christopher Meloni
Data urodzenia: 1961-04-02
Miejsce urodzenia: Waszyngton, Dystrykt Kolumbii, USA
Stan cywilny: żona Sherman Williams (od 01.07.1995), 2 dzieci: córka Sophia Eva Pietra (ur. 23.03.2001) oraz syn Dante Amadeo (ur. 02.01.2004)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2010 Roman (gościnnie)
5.9
Zabójczy wirus
Carriers
2009 Roman (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Roman Zimojic (gościnnie)
7.6
Prawo i bezprawie
Law & Order: Trial by Jury
2005 Roman (gościnnie)
7.6 2001 Dr Dave Norris (gościnnie)
6.5
Uciekająca panna młoda
Runaway Bride
1999 Roman (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Roman (gościnnie)
8.5
Ostatni Don
Last Don, The
1997 Roman (gościnnie)
7.4 1997 Roman (gościnnie)
10.0 1997 Roman (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Roman (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Roman (gościnnie)
7.4 1996 Roman (gościnnie)
7.6
12 małp
Twelve Monkeys
1995 Roman (gościnnie)
6.0 1995 Roman (gościnnie)
9.0 1995 Roman (gościnnie)
5.4 1994 Roman (gościnnie)
0.0 1993 Roman (gościnnie)
7.6 1993 Roman (gościnnie)
7.6 1991 Roman (gościnnie)
6.0 1990 Roman (gościnnie)
8.1 1989 Roman (gościnnie)
7.8 1984 Roman (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christopher Meloni filmy Christopher Meloni najlepsze filmy Christopher Meloni zdjęcia Christopher Meloni galeria Christopher Meloni biografia Christopher Meloni nominacje Christopher Meloni nagrody i wyróżnienia Christopher Meloni filmografia Christopher Meloni aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.