Bob Costas
Data urodzenia: 1952-03-22
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA
Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: 1/ Carole Krumenacher (24.06.1983 - 2001, rozwód), syn Keith (ur. 1986) i córka Taylor (ur. 1989); 2/ Jill Sutton (od 14.03.2004)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2002 Bob Costas (gościnnie)
8.0
Głowa rodziny
Family Guy
1999 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.0 1996 Bob Costas (gościnnie)
8.1 1995 Bob Costas (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Bob Costas (gościnnie)
8.9 1994 Bob Costas (gościnnie)
8.3 1994 Bob Costas (gościnnie)
6.8 1993 Bob Costas (gościnnie)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 (głos) (on sam) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bob Costas filmy Bob Costas najlepsze filmy Bob Costas zdjęcia Bob Costas galeria Bob Costas biografia Bob Costas nominacje Bob Costas nagrody i wyróżnienia Bob Costas filmografia Bob Costas aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.