Bradley Whitford
Data urodzenia: 1959-10-10
Miejsce urodzenia: Madison, Wisconsin, USA
Stan cywilny: żona Jane Kaczmarek (od 15.08.1992), 3 dzieci: Frances (ur. 1997), George (ur. 23.12.1999) i Mary Louisa (ur. 25.11.2002)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Daniel Trepkos (gościnnie)
5.5
Dom w głębi lasu
The Cabin in the Woods
2012 Daniel Trepkos (gościnnie)
5.9
Dom w głębi lasu
Cabin in the Woods, The
2011 Daniel Trepkos (gościnnie)
6.3 2010 Daniel Trepkos (gościnnie)
7.7
Domino
Burn Up
2008 Daniel Trepkos (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Timothy Carter (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.9 2008 Daniel Trepkos (gościnnie)
8.0
Studio 60
Studio 60 on the Sunset Strip
2006 Daniel Trepkos (gościnnie)
7.5 2002 Dean Berry (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Daniel Trepkos (gościnnie)
7.4
Człowiek przyszłości
Bicentennial Man
1999 Daniel Trepkos (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Daniel Trepkos (gościnnie)
5.5 1998 Daniel Trepkos (gościnnie)
7.7 1998 Daniel Trepkos (gościnnie)
7.1 1997 Daniel Trepkos (gościnnie)
6.8
Spryciarz
Masterminds
1997 Daniel Trepkos (gościnnie)
6.5 1995 Daniel Trepkos (gościnnie)
7.4
Klient
Client, The
1994 Daniel Trepkos (gościnnie)
7.6 1994 Daniel Trepkos (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Daniel Trepkos (gościnnie)
8.0
Doskonały świat
Perfect World, A
1993 Daniel Trepkos (gościnnie)
7.3
Gra o życie
My Life
1993 Daniel Trepkos (gościnnie)
0.0 1993 Daniel Trepkos (gościnnie)
7.6 1993 Daniel Trepkos (gościnnie)
6.8 1993 Daniel Trepkos (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Daniel Trepkos (gościnnie)
8.1
Zapach kobiety
Scent of a Woman
1992 Daniel Trepkos (gościnnie)
8.0
Przebudzenia
Awakenings
1990 Daniel Trepkos (gościnnie)
7.2
Młode strzelby II
Young Guns II
1990 Daniel Trepkos (gościnnie)
7.4
Uznany za niewinnego
Presumed Innocent
1990 Daniel Trepkos (gościnnie)
8.1 1989 Daniel Trepkos (gościnnie)
6.4 1985 Daniel Trepkos (gościnnie)
7.7
Opowieści z ciemnej strony
Tales from the Darkside
1984 Daniel Trepkos (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bradley Whitford filmy Bradley Whitford najlepsze filmy Bradley Whitford zdjęcia Bradley Whitford galeria Bradley Whitford biografia Bradley Whitford nominacje Bradley Whitford nagrody i wyróżnienia Bradley Whitford filmografia Bradley Whitford aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.