Janusz Kłosiński
Data urodzenia: 1920-10-19
Miejsce urodzenia: Łódź, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.9 1987 (gościnnie)
5.4 1986 Włodek, kolega Szostaka
4.7 1984 Puncel
5.8 1983 Ambasador
6.1 1983 Wojtasik
6.9 1983 Magik Śroboszcz "Diabolini"
6.1 1981 Pan Władzio, dozorca
7.8
Dom
1980 Skoczylas, chłop przechowujący mercedesa / Wachmistrz Antoni Kłos, były podkomendny Bizanca
6.3 1979 Sołtys Konstanty Szabłowski
5.4 1979 Ojciec Sobola
7.3 1979 Jan Rymkiewicz, ojcice Katarzyny
8.0 1979 Nowicki
7.3 1979 Diabolini
5.7 1978 Major Nikojaldis, wuj Vessi, członek greckiej junty wojskowej(gościnnie)
7.0 1978 Zbigniew Norowski
7.5 1978 Bida, pacjent w szpitalu
6.8 1978
7.9 1977 Kierownik cementowni
7.4 1977 Ksiądz unicki
7.5 1977 Wirski, rządca w kamienicy Łęckiego (gościnnie)
7.1 1976 Kumpel Ola dmuchający materac u niego w domu
6.2 1976 Dyrektor Wincenty Wardowski
6.7 1975 Leszczuk, dyrektor naczelny zjednoczenia
7.9 1974 Ważny myśliwy
7.5 1974 Zbójnik Kuśmider
6.0 1974 Major Grzybowski
7.3 1974 Kucharz Wasiak
7.4 1974 Dyrektor Wincenty Wardowski
7.5 1973 Zbójnik Kuśmider
6.8 1973 Kolejarz Czerniak
7.7 1971 Posterunkowy
6.4 1971 Dozorca
7.7 1970 Śpiewak Józiu
6.3 1970 Sawiński, kierownik wydziału zdrowia w Gorzkowicach(gościnnie)
5.8 1970 Sołtys, partyzant "Sęk"
7.7 1969 Fryzjer Mizgalski
7.4 1969 Kucharz Wasiak
6.9 1969 Marczuk vel Malik
8.8 1968 Lekarz
6.3 1967 Żandarm niemiecki
8.0 1966 Komendant
7.0 1966 Koszajtis
7.5 1966 Ludwik Biskup
7.5 1966 Kierownik antykwariatu
6.8 1966 Wieńczysław Nieszczególny
7.4 1965 Niemiec, dyżurny ruchu
6.3 1965 Zaopatrzeniowiec Nowak, współwięzień Grzegorza
7.2 1965 Dyrektor cyrku
8.2 1964 Don Diego Salero, mąż Frasquetty
5.7 1964 Naczelny inżynier kopalni
7.0 1964 Przedstawiciel Koryckiej w sądzie szlacheckim
7.1 1964 Dźwigowy Tomala
7.2 1964 Kolejarz Burek, członek Komitetu Powiatowego
6.8 1962 Lekarz Jaś(niewymieniony w czołówce)
7.4 1961 Major Żubryd
7.3 1960 Żegota, właściciel pałacu
6.2 1959 Kierownik gospody "Pod Dębem"
6.2 1956 Kapitan statku
6.7 1955 Balcerzak
4.3 1953 Żandarm zatrzymujący Świerczewskiego w 1905(niewymieniony w czołówce)
7.9 1946 Gestapowiec(niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Janusz Kłosiński filmy Janusz Kłosiński najlepsze filmy Janusz Kłosiński zdjęcia Janusz Kłosiński galeria Janusz Kłosiński biografia Janusz Kłosiński nominacje Janusz Kłosiński nagrody i wyróżnienia Janusz Kłosiński filmografia Janusz Kłosiński aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.