Barbara Goodson
Data urodzenia: 1949-08-16
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA
Stan cywilny: mąż Bruce Gustafson (od 12.05.1984), dziecko

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Ciocia Eloise
0.0 2010 Matka Teresa
8.6 2007 Torogai (ang. głos)
7.9 2007 (ang. głos)
8.1 2006 Lacan (ang. głos)
7.7 2006 Laharl (ang. głos)
7.6
Ayakashi ayashi: Dziwna opowieść ery Tenpō
Tenpou ibun ayakashi ayashi
2006 Toshizo Hijikata (ang. głos) (gościn
6.4 2005 Misaki (głos)
9.0 2005 Mitsubamaru (ang. głos) (gościnnie)
8.4 2004 Pani Fortner / Nauczycielka (ang. głos)
8.1 2004 Kobieta (ang. głos)
7.4 2003 Katsuyuki (ang. głos)
8.3 2003 Bamboo (ang. głos)
0.0 2002 Panna Masu (ang. głos)
8.2 2002 Matka Toudo (ang.) (głos)
8.8 2002 Takki, Bishin (ang.) (głos)
7.9 2002 Mitsune 'Kitsune' Konno (ang. głos)
7.2 2002 Matka Aoi (głos) (ang. głos)
4.4 2002 Mandilok (gościnnie)
7.9 2002 Ryoko Balta (ang. głos)
7.9 2001 Banka / Młody Emergy Maxfell / Dziewczyna na imprezie / Mama-san / Pan Yoshii
8.1
Metropolis
Metoroporisu
2001 Enmy (ang. głos) (niewymieniony w czo
7.7
FLCL
Furi Kuri
2000 Naota Nandaba (ang. głos)
7.2 2000 Nancy Takaishi (ang. głos)
10.0 2000 Matka Shun (głos) (ang. głos)
5.5 2000 Masaru Komyoji (głos) (ang. głos)
6.8 1999 Matka (ang. głos)
8.0 1999 Chłopak, Chłopak A, Pielęgniarka, Starsza kobieta, Kelnerka (angielski dubing) (głos)
4.5 1998 Rita Repulsa (głos)
7.5 1998 Iraga / Leyline Voice / Yase (ang. głos)
4.3 1996 Orbus / Książę Sprocket/Rita Repulsa (głos)
8.0 1995 Dodatkowe głosy (głos)
7.6
Wojowniczki z Krainy Marzeń
Magic Knight Rayearth
1994 Alcyone (ang. głos)
6.9 1994 Królowa Lenna/Macho Girl #2 (angielski dubbing) (głos)
8.3
Teknoman
Space Knight Tekkaman Blade
1992 Star Summer (głos)
8.0 1988 Kaori (głos) (ang. głos)
8.3
Wojownicy Maris
Akai kôdan Zillion
1987 Apple (ang.) (głos)
8.2
Dragon Ball
Doragon bôru
1986 Zero / Goku (ang.) (głos)
7.5 1985 Dodatkowe głosy
7.6 1985 Marie Crystal

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Barbara Goodson filmy Barbara Goodson najlepsze filmy Barbara Goodson zdjęcia Barbara Goodson galeria Barbara Goodson biografia Barbara Goodson nominacje Barbara Goodson nagrody i wyróżnienia Barbara Goodson filmografia Barbara Goodson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.