Mykelti Williamson
Data urodzenia: 1957-03-04
Miejsce urodzenia: Saint Louis, Missouri, USA
Stan cywilny: trzykrotnie żonaty: 1. Olivia Brown (02.07.1983 - 02.12.1985, rozwód); 2. Cheryl Chisholm (1989 - 1994, rozwód), córka Phoenix; 3. Sondra Spriggs (od 26.04.1997), 2 córki: Nicole, Maya

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Matthew Wade (gościnnie)
0.0 2011 Matthew Wade (gościnnie)
5.5
Oszukać przeznaczenie 4
Final Destination, The
2009 Matthew Wade (gościnnie)
0.0 2009 Matthew Wade (gościnnie)
7.0 2009 Matthew Wade (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Matthew Wade (gościnnie)
7.9
Uprowadzeni
Kidnapped
2006 Matthew Wade (gościnnie)
7.9
Świry
Psych
2006 Matthew Wade (gościnnie)
8.0 2004 Matthew Wade (gościnnie)
7.3 2004 Komisarz Brigham Sinclair (gościnnie)
7.5 2002 Walter (gościnnie)
7.6
Puls miasta
Boomtown
2002 Matthew Wade (gościnnie)
6.7
Ścigany
Fugitive, The
2000 Matthew Wade (gościnnie)
6.8
Złoto pustyni
Three Kings
1999 Matthew Wade (gościnnie)
8.7
Gra na maksa
Hoop Life, The
1999 Matthew Wade (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Matthew Wade (gościnnie)
7.2 1997 Matthew Wade (gościnnie)
7.1
Ostatni skok
Truth or Consequences, N.M.
1997 Matthew Wade (gościnnie)
8.2
Gorączka
Heat
1995 Matthew Wade (gościnnie)
6.7
Czekając na miłość
Waiting to Exhale
1995 Matthew Wade (gościnnie)
7.7
Skrawki życia
How to Make an American Quilt
1995 Matthew Wade (gościnnie)
6.2
Uwolnić orkę 2
Free Willy 2: The Adventure Home
1995 Matthew Wade (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Matthew Wade (gościnnie)
8.7 1994 Matthew Wade (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Matthew Wade (gościnnie)
7.5
W pułapce czasu
Time Trax
1993 Matthew Wade (gościnnie)
10.0 1991 Matthew Wade (gościnnie)
5.8 1988 Matthew Wade (gościnnie)
9.0 1988 Matthew Wade (gościnnie)
9.0 1987 Matthew Wade (gościnnie)
6.7
Dzikie koty
Wildcats
1986 Matthew Wade (gościnnie)
8.1 1984 Matthew Wade (gościnnie)
7.0 1983 Matthew Wade (gościnnie)
7.0 1981 Matthew Wade (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Matthew Wade (gościnnie)
7.8 1976 Matthew Wade (gościnnie)
7.2
Starsky i Hutch
Starsky & Hutch
1975 Matthew Wade (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mykelti Williamson filmy Mykelti Williamson najlepsze filmy Mykelti Williamson zdjęcia Mykelti Williamson galeria Mykelti Williamson biografia Mykelti Williamson nominacje Mykelti Williamson nagrody i wyróżnienia Mykelti Williamson filmografia Mykelti Williamson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.