Witold Dębicki
Data urodzenia: 1943-05-03
Miejsce urodzenia: Dubno, Polska

Biografia:
Absolwent PWST w Warszawie (1967). Aktor teatrów: im. W. Horzycy w Toruniu (1967-69), Ziemi Mazowieckiej (1969-73), oraz warszawskich: Rozmaitości (1973-83), Komedia (1983-86), Powszechny (1987-89). Od 1989 występuje w Teatrze Nowym w Poznaniu. Wystąpił m.in. w filmach: 1966 - "Pieczone Gołąbki", 1973 -" Czarne Chmury" (TV), 1980 - "Dom" (TV), 1983 - "Alternatywy 4" (TV), 1984 - "Siedem Życzeń" (TV), 1986 - "Zmiennicy" (TV), 1991 - "Pogranicze w Ogniu" (TV), 1992 - "Wielka Wsypa", 1994 - "Spółka Rodzinna "(TV), 1995 - "Ekstradycja" (TV), 1996 - "Ekstradycja 2" (TV), 1998 - "Ekstradycja 3" (TV), 1999 - "Policjanci "(TV).
7.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2012 Franc
6.7 2012 Ojciec Kondolewiczowej
6.0 2011 Kozłowski (gościnnie)
6.8 2011 Kozłowski (gościnnie)
7.0 2011 Kozłowski (gościnnie)
6.8 2011 Kozłowski (gościnnie)
6.4 2010 Kozłowski (gościnnie)
5.0 2010 Kozłowski (gościnnie)
7.2 2010 Kozłowski (gościnnie)
6.5 2010 Kozłowski (gościnnie)
0.0 2009 Kozłowski (gościnnie)
5.2 2009 Kozłowski (gościnnie)
3.8 2009 Kozłowski (gościnnie)
7.7 2007 Kozłowski (gościnnie)
6.8 2007 Kozłowski (gościnnie)
4.4 2005 Kozłowski (gościnnie)
4.7 2005 Kozłowski (gościnnie)
8.2 2005 Szymon Marczak (gościnnie)
4.5 2003 Kozłowski (gościnnie)
6.7 2003 Kozłowski (gościnnie)
3.1 2002 Kozłowski (gościnnie)
4.8 2001 Kozłowski (gościnnie)
5.3 1999 Kozłowski (gościnnie)
6.7 1999 Kozłowski (gościnnie)
7.0 1998 Kozłowski (gościnnie)
6.9 1998 Kozłowski (gościnnie)
6.5 1997 Kozłowski (gościnnie)
7.0 1996 Kozłowski (gościnnie)
7.5 1995 Kozłowski (gościnnie)
5.2 1995 Kozłowski (gościnnie)
3.8 1994 Kozłowski (gościnnie)
6.8 1993 Kozłowski (gościnnie)
6.7 1993 Kozłowski (gościnnie)
6.7 1992 Kozłowski (gościnnie)
6.1 1991 Kozłowski (gościnnie)
7.6 1988 Kozłowski (gościnnie)
7.6 1987 Kozłowski (gościnnie)
6.7 1987 Kozłowski (gościnnie)
7.7 1986 Kozłowski (gościnnie)
6.5 1985 Kozłowski (gościnnie)
7.5 1985 Kozłowski (gościnnie)
7.4 1984 Kozłowski (gościnnie)
6.2 1984 Kozłowski (gościnnie)
7.1 1983 Kozłowski (gościnnie)
8.3 1983 Kozłowski (gościnnie)
6.8 1982 Kozłowski (gościnnie)
7.8
Dom
1980 Kozłowski (gościnnie)
6.4 1979 Kozłowski (gościnnie)
7.3 1979 Kozłowski (gościnnie)
6.2 1976 Kozłowski (gościnnie)
7.5 1975 Kozłowski (gościnnie)
6.7 1975 Kozłowski (gościnnie)
5.5 1974 Kozłowski (gościnnie)
6.2 1974 Kozłowski (gościnnie)
5.8 1973 Kozłowski (gościnnie)
6.4 1970 Kozłowski (gościnnie)
7.8 1967 Kozłowski (gościnnie)
7.0 1966 Kozłowski (gościnnie)
6.5 1966 Kozłowski (gościnnie)
7.5 1966 Kozłowski (gościnnie)
7.2 1964 Kozłowski (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Witold Dębicki filmy Witold Dębicki najlepsze filmy Witold Dębicki zdjęcia Witold Dębicki galeria Witold Dębicki biografia Witold Dębicki nominacje Witold Dębicki nagrody i wyróżnienia Witold Dębicki filmografia Witold Dębicki aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.