Peer Schmidt
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1982 Pierre (gościnnie)
7.5 1981 G. W. Baumann (gościnnie)
0.0 1978 Franz Lampe
0.0 1975 Fryzjer Grieger (gościnnie)
0.0 1974 Dr Jean Dollent
0.0 1972 Erich Linse (gościnnie)
0.0 1970 Mitchell
10.0 1969 Buddeberg (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Peer Schmidt filmy Peer Schmidt najlepsze filmy Peer Schmidt zdjęcia Peer Schmidt galeria Peer Schmidt biografia Peer Schmidt nominacje Peer Schmidt nagrody i wyróżnienia Peer Schmidt filmografia Peer Schmidt aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.