Stanley Townsend
Data urodzenia: Dublin, Ir

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.3 2011 Angelo
7.4 2011 Angelo
8.1 2011 Angelo
7.8
Zen
2011 Angelo
6.0
Cud pizzy
Pizza Miracle, The
2010 Angelo
8.7 2010 Angelo
5.4 2009 Angelo
6.5
Nieoszlifowany diament
Rough Diamond
2006 Angelo
8.3
Królowa dziewica
Virgin Queen, The
2005 Angelo
0.0 2004 Angelo
5.5 2004 Angelo
8.2
Żądza krwi
Wire in the Blood
2002 Angelo
8.1
Jej dwa światy
Best of Both Worlds
2001 Angelo
0.0 2001 Angelo
0.0 2001 Angelo
2.0
Pani ambasador
Ambassador, The
1998 Angelo
0.0 1995 Angelo
8.2
W imię ojca
In the Name of the Father
1993 Angelo
7.0 1993 Angelo
6.9
Na zachód
Into the West
1992 Angelo

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Stanley Townsend filmy Stanley Townsend najlepsze filmy Stanley Townsend zdjęcia Stanley Townsend galeria Stanley Townsend biografia Stanley Townsend nominacje Stanley Townsend nagrody i wyróżnienia Stanley Townsend filmografia Stanley Townsend aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.