Yuka Komatsu
Data urodzenia: 1978-03-08
Miejsce urodzenia: Tokio, Japonia

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2011 Masako Takauchi / Namoshirenu Jijo (głos)
8.5 2010 Sarah (głos)
8.6 2009 Pistis / Sara (głos) (gościnnie)
7.5
Miecz Nieśmiertelnego
Mugen no Jūnin
2008 Toki Asano (głos)
7.9 2007 Karui (głos) (gościnnie)
7.8 2006 Ciotka Sunako (głos)
7.9 2006 Lola (głos)
8.0
Rycerze Zodiaku: Piekło
Saint Seiya: The Hades Chapter - Inferno
2005 Shaina, Srebrny Rycerz Wężownika (głos)
7.0 2004 Rinko Terada (głos)
6.2 2003 Siostra Kazuto (głos)
8.2 2002 Hanamura (głos)
8.0 2002 Uczeń (głos) (gościnnie)
5.5 1999

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Yuka Komatsu filmy Yuka Komatsu najlepsze filmy Yuka Komatsu zdjęcia Yuka Komatsu galeria Yuka Komatsu biografia Yuka Komatsu nominacje Yuka Komatsu nagrody i wyróżnienia Yuka Komatsu filmografia Yuka Komatsu aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.