Balthazar Getty
Data urodzenia: 1975-01-22
Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA
Stan cywilny: żona Rosetta Millington (od 03.05.2000), 4 dzieci: syn Cassius (ur. 17.07.2000) oraz córki Grace (ur. 2001), Violet (ur. 2003) i June Catherine (ur. 02.10.2007)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Michael McClure
0.0 2012 (narrator)
7.8
Partnerki
Rizzoli & Isles
2010 Tom Garvin (gościnnie)
7.8
Bracia i siostry
Brothers & Sisters
2006 Tommy Walker
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Michael Adams (gościnnie)
7.5 2005 Christopher Dennis Sipes (gościnnie)
8.3
Przemyt
Traffic
2004 Ben Edmonds
7.4 2003 Sol Goode
6.7
Gang braci
Deuces Wild
2002 Jimmy Pockets
7.9 2001 Nate Greeley
7.6 2001 Thomas Grace (2005-)
8.0
Blues wielkiego miasta
Big City Blues
1999 Walter
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Richard Montana (gościnnie)
7.5
Sztorm
White Squall
1996 Tod Johnstone
7.7 1996 Przyjaciel Chada
7.8
Urodzeni mordercy
Natural Born Killers
1994 Pracownik stacji benzynowej
6.5 1991 Jud, syn Jolie
7.2
Młode strzelby II
Young Guns II
1990 O'Folliard, Tom

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Balthazar Getty filmy Balthazar Getty najlepsze filmy Balthazar Getty zdjęcia Balthazar Getty galeria Balthazar Getty biografia Balthazar Getty nominacje Balthazar Getty nagrody i wyróżnienia Balthazar Getty filmografia Balthazar Getty aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.