Luca Argentero
Data urodzenia: 1978-04-12
Miejsce urodzenia: Turyn, Włochy
Stan cywilny: żona Myriam Catania (od 2009)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012
0.0 2011 Mattia
6.0 2011 Max
6.2
Jedz, módl się, kochaj
Eat Pray Love
2010 Włoski przewodnik
0.0 2010 Leonardo
6.5 2009 Nicola Impanato
8.4
Pani na zamku Carini
Baronessa di Carini, La
2007 Luca
0.0 2006 Appollonio di Tiana

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Luca Argentero filmy Luca Argentero najlepsze filmy Luca Argentero zdjęcia Luca Argentero galeria Luca Argentero biografia Luca Argentero nominacje Luca Argentero nagrody i wyróżnienia Luca Argentero filmografia Luca Argentero aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.