David Henry
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.1 1999 Gordon Alexander (2001) (gościnnie)
8.9 1997 Peter Lister
0.0 1997 Toby (gościnnie)
7.1 1996 Prezydent Rawson
8.0
Absolutnie fantastyczne
Absolutely Fabulous
1992 Pan Simpson (1994) (gościnnie)
8.9 1991 Clifford Sowerby
7.0 1991 Prawnik (1994) (gościnnie)
6.8
Wydział Rosja
Russia House, The
1990 Minister
10.0 1990 Dowódca Syce (1994) (gościnnie)
0.0 1989 Richard (gościnnie)
8.3 1988 Bruce Johnjohn
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Pan Spencer (1991) (gościnnie)
8.1
Pola śmierci
Killing Fields, The
1984 France
4.0 1981 Kapitan statku (1981) (gościnnie)
0.0 1979 Mroczny Rycerz
8.7 1977 Kapitan Tepper (1979) (gościnnie)
8.5 1972 Detektyw sierżant Ross (1973) (gościnnie)
8.8 1964 Bart Fisher

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Henry filmy David Henry najlepsze filmy David Henry zdjęcia David Henry galeria David Henry biografia David Henry nominacje David Henry nagrody i wyróżnienia David Henry filmografia David Henry aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.