Krzysztof Stroiński
Data urodzenia: 1950-10-09
Miejsce urodzenia: Pszczyna, Polska

Biografia:
1972 - Wykształcenie - rok ukończenia studiów (Wydział Aktorski PWSFTviT w Łodzi) Po studiach aktor Teatru im. Jaracza w Łodzi, obecnie Teatru Powszechnego w Warszawie. Współpracuje także z Teatrem Ochoty w Warszawie.
8.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2011 Aspirant Mirosław Saniewski "Metyl"
7.0 2011 Aspirant Mirosław Saniewski "Metyl"
7.4 2010 Aspirant Mirosław Saniewski "Metyl"
6.1 2010 Aspirant Mirosław Saniewski "Metyl"
7.2 2010 Aspirant Mirosław Saniewski "Metyl"
6.5 2009 Aspirant Mirosław Saniewski "Metyl"
6.8 2009 Aspirant Mirosław Saniewski "Metyl"
4.8 2009 Aspirant Mirosław Saniewski "Metyl"
7.7 2007 Aspirant Mirosław Saniewski "Metyl"
8.2 2005 Aspirant Mirosław Saniewski "Metyl"
3.7 2004 Aspirant Mirosław Saniewski "Metyl"
4.3 2001 Aspirant Mirosław Saniewski "Metyl"
3.6 2001 Aspirant Mirosław Saniewski "Metyl"
6.8 2000 Aspirant Mirosław Saniewski "Metyl"
6.4 2000 Aspirant Mirosław Saniewski "Metyl"
6.4 1999 Aspirant Mirosław Saniewski "Metyl"
6.4 1998 Aspirant Mirosław Saniewski "Metyl"
6.2 1996 Aspirant Mirosław Saniewski "Metyl"
4.9 1995 Aspirant Mirosław Saniewski "Metyl"
6.5 1995 Aspirant Mirosław Saniewski "Metyl"
3.8 1994 Aspirant Mirosław Saniewski "Metyl"
6.7 1993 Aspirant Mirosław Saniewski "Metyl"
5.1 1993 Aspirant Mirosław Saniewski "Metyl"
8.7 1992 Aspirant Mirosław Saniewski "Metyl"
9.3
Powodzenia, żołnierzyku
Bonne Chance Frenchie
1991 Aspirant Mirosław Saniewski "Metyl"
6.8 1991 Aspirant Mirosław Saniewski "Metyl"
6.0 1990 Aspirant Mirosław Saniewski "Metyl"
7.7 1989 Aspirant Mirosław Saniewski "Metyl"
8.0 1988 Aspirant Mirosław Saniewski "Metyl"
6.7 1988 Aspirant Mirosław Saniewski "Metyl"
5.9 1983 Aspirant Mirosław Saniewski "Metyl"
7.6 1982 Aspirant Mirosław Saniewski "Metyl"
7.3 1979 Aspirant Mirosław Saniewski "Metyl"
6.8 1978 Aspirant Mirosław Saniewski "Metyl"
7.8 1976 Aspirant Mirosław Saniewski "Metyl"
6.7 1975 Aspirant Mirosław Saniewski "Metyl"
6.2 1974 Aspirant Mirosław Saniewski "Metyl"
6.4 1974 Aspirant Mirosław Saniewski "Metyl"
6.3 1972 Aspirant Mirosław Saniewski "Metyl"
7.1 1971 Aspirant Mirosław Saniewski "Metyl"
7.8 1971 Aspirant Mirosław Saniewski "Metyl"
6.3 1970 Aspirant Mirosław Saniewski "Metyl"

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Krzysztof Stroiński filmy Krzysztof Stroiński najlepsze filmy Krzysztof Stroiński zdjęcia Krzysztof Stroiński galeria Krzysztof Stroiński biografia Krzysztof Stroiński nominacje Krzysztof Stroiński nagrody i wyróżnienia Krzysztof Stroiński filmografia Krzysztof Stroiński aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.