Delia Casanova
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Lidia
8.5
Miłość i przeznaczenie
Fuerza del Destino, La
2011 Carlota Lomeli
7.7
Nie igraj z aniołem
Cuidado con el ángel
2008 Margara Riquelme (gościnnie)
8.8 2007 Micaela Trinidad
8.8 2007 Staruszka
5.9 2005 Clemencia
8.0 2001 Siostra Jovita
10.0 2000
7.9
Nigdy cię nie zapomnę
Nunca te olvidaré
1999 Dońa Carmen
0.0 1996 Graciela
0.0 1993 Eloísa de Olmos
0.0 1991 Natalia Vizcaíno
5.0
Światło i cień
Luz Y Sombra
1989
0.0 1988 Soledad
0.0 1988 Laura
0.0 1985 (gościnnie)
0.0 1983 Natalia
0.0 1981 Moravia Castro
0.0 1980 Violeta

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Delia Casanova filmy Delia Casanova najlepsze filmy Delia Casanova zdjęcia Delia Casanova galeria Delia Casanova biografia Delia Casanova nominacje Delia Casanova nagrody i wyróżnienia Delia Casanova filmografia Delia Casanova aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.